Welkom mooie vrouw!

welkom op deze ontdekkingsreis!
Wat gaaf dat jij hebt besloten dat het ‘tijd’ is. Tijd om jouw cyclus écht te gaan ontdekken en begrijpen. Ik begeleid je hier de komende weken heel graag in.

Je kunt na het kijken van deze video meteen starten. 

Laten we beginnen met stap 1, de theorie

Het kennen en begrijpen van de theorie van de 4 fases. Waarom is dat belangrijk?

Straks ga jijzelf (oh yes!!) je fases, de patronen en verbanden, de boodschap en signalen analyseren en interpreteren. Dat gaat alleen lukken als je écht weet waar je het over hebt.
Dus alleen weten "er zijn 4 fases en in fase 2 + 3 heb ik veel energie en in fase 4 +1 heb ik weinig energie" is helaas niet (meer) voldoende. Dus heb jij je nog niet (voldoende) verdiept in de fases dan heb ik hier drie bronnen waar je mee kan werken:

Optie 1

Luister naar deze 5 podcast afleveringen op spotify of Itunes om een basis beeld te krijgen van de theorie:
(investering: gratis)

Uitleg: 4 fases van jouw cyclus
Uitleg: Fase 1
Uitleg: Fase 2

Uitleg: Fase 3

Uitleg: Fase 4


Optie 2:

Lees mijn boek ‘De Nieuwe Vrouw’ waarin je veel meer context rondom de fases zult krijgen dan in de podcast én als extra ook iets meer over mij en mijn eigen reis met het ontdekken van de vrouwelijke cyclus te weten komt (investering €19,95).

Ik wil het boek thuis ontvangen


Optie 3:

Voor een volledig framework rondom de 4 fases kies je de Online Cyclus Cursus waarbij je alle uitleg krijgt inclusief werkboek en extra opdrachten en oefeningen per fase. Hiermee leg je definitief het meest steady fundament voor de komende weken. (investering €33)

Naar de online Cyclus Cursus


Mooie vrouw, de reis gaat beginnen.

De keuze is aan jou HOE je van start wilt gaan. Kies nu één (of meerdere) van bovenstaande opties zodat je genoeg kennis hebt voor stap 2.

Tot heel snel!

Liefs, Lena