De Nieuwe Vrouw - 2e druk!


Mijn verhaal

De Nieuwe Vrouw was een enorm proces om te schrijven en toch ging het als vanzelf. Je leest mijn verhaal, mijn ontwikkeling, heel persoonlijk en open. Ik omschrijf hoe ik in aanraking ben gekomen met de verloren oer kennis van de vier fases van de vrouwelijke cyclus en wat het heeft betekent in mijn leven sindsdien. Uiteraard leg ik alle vier fases uit en geef ik alle nuttige tips en trucs per fase. 

En de tweede druk van mijn boek kent nog een aantal extra's:


  • qr codes per hoofdstuk met toffe podcast afleveringen
  • een additioneel hoofdstuk over mijn woestijnreis als gids
  • een additioneel hoofdstuk met antwoorden op veelgestelde vragen
  • een extra cadeau van mij voor iedere lezeres op het eind van het boek


De inhoudsopgave van het boek ziet er dan ook zo uit:
Hoofdstuk 1 – Een woestijnreis vol inzichten
Hoofdstuk 2 – De impact van jouw cyclus
Hoofdstuk 3 – 6 De vier fases van je cyclus
Hoofdstuk 7 – Laat je cyclus in je voordeel werken
Hoofdstuk 8 – De nieuwe vrouw

Hoofdstuk 9 - Mijn reis

Hoofdstuk 10 - veelgestelde vragen

Voor mij voelt dit boek als een katalysator van Female Empowerment en ik hoop dat jij hetzelfde gaat voelen zodra je het in handen hebt! 

Wat andere lezers zeggen...

Anika
Een openhartoperatie dit boek. Dichterbij Lena kom je niet.
Marjolein
Jouw boek heeft mijn ogen geopend, ik begrijp opeens mezelf. Eeuwig dankbaar.
Anke
Ik ga dit boek doorgeven aan mijn dochters, zo speciaal dit. 
Yanice
Ik heb een powerpoint gemaakt van de hoofdstukken en een presentatie gegeven aan al mijn vriendinnen!
€ 19,95

2e druk: De Nieuwe Vrouw

En daar stond ik dan, op de luchthaven van Sharm El Sheik in Egypte. De zakenvrouw heeft haar spulletjes gepakt en vertrekt voor tien dagen naar de woestijn vol kamelen en bedoeïenen – holy moly, ik wist niet wat me te wachten stond!


In de woestijn ontdekte ik de oeroude vrouwelijke cyclus en begreep ik hoe ik deze in kan zetten, zodat ik altijd optimaal kan presteren én gelukkig in balans kan leven. De zakenvrouw die constant alle balletjes in de lucht moet houden en daardoor

s’ avonds uitgeput op de bank ploft, bestaat niet meer. Deze reis heeft mijn leven voorgoed veranderd en ik wil mijn aanpak delen met jou, zodat jij ook alle tools en tricks in huis hebt om dezelfde stappen te nemen in jouw leven. Wees welkom mooie vrouw, het lezen van dit boek gaat jouw kijk op jouw eigen emoties en gedrag voorgoed veranderen.