Jouw Cyclus Toolbox

€89,00

Jouw Cyclus Toolbox

Ik heb de Cyclus Toolbox zelf ontworpen omdat alle andere journals. boekjes en methodes voor mij niet hebben gewerkt om mijn cyclus écht in kaart te brengen.


Dus in deze box vind jij al mijn ervaring, tips en trucs om jouw unieke cyclus perfect in kaart te krijgen. De box is gemaakt van prachtig linnen met gouden letters.  In de box bewaar jij jouw persoonlijke cyclus kaarten, om in drie maanden tijd je cyclus volledig inzichtelijk te krijgen. 


1) je brengt je eigen vier unieke cyclus fases in kaart

2) je leert hoe deze fases in je agenda overdraagt zodat je er actief mee kan werken

3) je leert je eigen fases interpreteren en directe acties toe te passen in je agenda

4) je leert veranderingen in je cyclus te lezen en te begrijpen om erop te anticiperen


Daarnaast is de Cyclus Toolbox gevuld met additionele kaarten voor maan ceremonies, rituelen per maanfase én kaarten voor mooie oefeningen per cyclus fase. 


Hoe werkt het precies:


Jij besteld de Cyclus Toolbox online en ontvangt haar binnen enkele dagen in je brievenbus. Vanaf dat moment ontvang jij ook dagelijkse emails van mij met geluidsbestanden, tekst en video's waarmee ik je door de eerste drie maanden van het ontdekken van jouw cyclus begeleid. Zie het als drie maanden aan persoonlijke cyclus coaching door mij! 


Na deze drie maanden heb jij alles in huis om écht te gaan werken en leven met jouw cyclus mee in plaats van (onbewust) ertegen in. 


1) Wij hebben alle obstakels en blokkades ontdekt die jouw weerhouden om met je cyclus mee te leven


2) Wij hebben alle signalen van jouw cyclus gezien en geïnterpreteerd zodat jouw cyclus in haar natuurlijke balans mag komen


3) Jij hebt de vier fases van jouw cyclus duidelijk vermeld staan in jouw agenda zodat jij vooruit kan plannen op alle taken en verantwoordelijkheden


Kortom, wil jij jouw cyclus echt gaan ontdekken, echt benutten voor jouw business en/of privé dan is de Cyclus Toolbox mijn allerbeste product om aan de slag te gaan. Ik beloof je dat dit een volledig andere, vernieuwende manier is om kennis te maken met je cyclus en dat jij 1000x meer inzichten hieruit gaat halen dan wanneer je je cyclus bijhoudt in een schriftje of journal. Trust me, ik heb het zelf meegemaakt. LET OP: tot woensdag 7 juni ben ik in de woestijn en kan daarom geen bestellingen verzenden. Bestel je iets bij mij tussen 22 mei en 6 juni gaat het op 7 juni voor je op de bus! Liefs, Lena


Deze vrouwen gingen je voor:

Jolijn

Ik houd mijn cyclus nu al twee jaar bij met de cyclus toolbox en ik heb zoveel geleerd over mezelf, het is niet te geloven. 

Jolijn, 34 jaar oud
Tania

Wow, wat een inzichten heb ik opgedaan tijdens dit proces. Ik heb mijn cyclus al langer bijgehouden via het meten van mijn temperatuur dus de fases had ik op zich al goed in kaart maar hier zit zoveel meer diepgang in. Oprecht een aanrader.

Tania, 32 jaar oud

Charlotte

De Cyclus Toolbox heeft mij eindelijk volledige inzicht gegeven in mijn cyclus. Samen met de uitleg en begeleiding van Lena heb ik mijn cyclus nog super helder in kaart en kan ik zowel mijn werk- als ook mijn privé agenda hierop inrichten en aanpassen. Mega, mega blij met deze aankoop!
Charlotte, 36 jaar oud