GRATIS GRATIS GRATIS 

 GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS! 

Welkom mooie vrouw!

Gratis? Waarom gratis?!

Omdat ik dat leuk vind! Op deze pagina vind je dus allemaal dingen die je gratis of voor heel weinig ontvangt. Zie het als een cadeau van mij voor jou. 

Sommige dingen dienen als verdieping van het ontdekken van je vrouwelijke cyclus, andere dingen die je hier kan vinden dienen als samenvatting, reminder of zijn gewoon ontzettend handig om te hebben. Dus kijk even rond en kies wat jij vandaag nodig hebt!


Liefs, Lena

Cadeau 1: Het Cyclus Cheat Sheet


Jij wilt in één oogopslag zien wat jij het beste wel of niet kan doen in de vier fase van je cyclus? Dan is dit document goud voor jou! Een mooie samenvatting van de energieniveau's per fase, wat je het beste kan doen, wat je het beste kan laten en een TOP TIP per fase. 


Uitprinten voor aan de koelkast, plakken aan de badkamerspiegel, neerzetten op je bureau of gebruiken als achtergrond op je telefoon...het kan allemaal!


Cadeau 2: Ebook

'Eten met je cyclus'


Heb jij jouw vier fases al goed in kaart en wil je je nog meer verdiepen? Dan is dit e-book echt een mega aanrader: met kleine aanpassingen in je voedingspatroon ondersteun je je lichaam gedurende de maand, en dat werpt vruchten af! Naast uitleg over je hormonen, ontvang je een hele lijst van lekkere ingrediënten gesorteerd per fase - wat heeft je lijf nu nodig? Verwerk de ingrediënten in je ontbijt, maak er een mooi receptje van of voeg ze toe als lekker snack of tussendoortje...in dit e-book vind je alle informatie die je nodig hebt! 


Jouw Cyclus. Jouw Lijf. Jouw Cadeau.

Cadeau 3: Video

De 5 geheimen van jouw cyclus


Een korte video (20 minuten) waarin ik je meeneem in 5 verschillende aspecten die de meesten vrouwen (nog!) niet weten over hun cyclus. Begin je net je cyclus te ontdekken? Dan is deze video zéker een aanrader! Ben jij al langer op ontdekkingsreis? Toets dan even of je alle feitjes uit dit filmpje al een plek kan geven in jouw vier fases. Leuk, toch?!


Cadeau 4: Ebook

'Moederschap en je cyclus'


Moeder zijn is voor de meeste vrouwen een uitdaging. Voor mij is het dat ook. Begrijpen hoe mijn cyclus mij beeinvloed gedurende de maand heeft mij enorm geholpen bij het communiceren met mijn kinderen. Kinderen spiegelen wat er omgaat in jou. Ik hoop dat dit ebook jouw opvoedingswereld mag verrijken, en vooral dat je iets minder streng voor jezelf gaat worden moeders. Want jij  doet het hoe dan ook fantastisch! Anders zat je deze tekst nu niet te lezen.

Cadeau 6: Ebook

'Sporten met je cyclus'

Laat ik gelijk maar eerlijk wezen: ik ben zelf geen hele groter sporter...ik probeer actief te zijn maar ik stel de sportschool vaker uit dan dat ik écht ga. Maar begrijpen hoe je cyclus je sportprestaties beïnvloed heeft mij alsnog enorm veel gebracht:

Ik heb zowel geleerd dat ik niet iedere week dezelfde lessen moet gaan volgen, dat ik mag variëren met intensiteit maar nog veel belangrijker heeft deze kennis mij iets geleerd over hoe ik naar mezelf kijk, hoe ik tegen mezelf praat, wanneer ik 'vind' dat ik weer eens lui ben, niet goed genoeg heb gesport of niet heb bereikt wat ik graag wilde bereiken...dus ook ben jij geen fanatieke sporter kan deze kennis heel veel rechtzetten over je zelfbeeld, het kan je leren hoe het wél werkt en dat je iets liever voor jezelf mag zijn. Veel leesplezier!