Project Powervrouw 2024Misschien wel de belangrijkste 8 dagen van je leven...

Wil jij acht volle dagen samen met mij aan de slag? Live? Persoonlijk? Meer gaan voelen en uit je hoofd komen? Dat kan!
Tijdens 4 blokken van 2 dagen doorlopen we samen als groep de stappen die voor mij de grootste impact hebben gemaakt.


Want vraag jij jezelf soms af: waar is de Powervrouw in mij gebleven? Is ze nog aanwezig in de dagelijkse sleur, kinderen, werk en alles wat moet? Kan je nog voelen? Of heeft je hoofd het overgenomen? Of heb je haar misschien nog nooit ontmoet? Dit 'stukje' wat jij steeds maar bewonderd in andere vrouwen maar binnen jezelf niet kan vinden?


Mooie vrouw, ga je met me mee op reis? Naar jouw innerlijke POWERVROUW?


Ik heb deze reis zelf gemaakt - onbewust. Achteraf kan ik precies zien, voelen en benoemen welke stappen ik heb genomen en waar ze naar toe hebben geleid. In 2021 heb ik een pilot gedraaid voor Project Powervrouw om mijn idee van dit traject verder vorm te geven en het was méér dan ik ooit had kunnen verwachten! In 2022 kwam er weer een groep Powervrouwen bij elkaar en ook deze keer was het een magische reis De Powervrouwen van 2023 waren mind-blowing en nu is het tijd voor Project Powervrouw 2024!

Lees hieronder alvast de ervaringen van de deelneemsters van 2021/2022/2023!

Powervrouwen die je voor gingen vertellen:

Powervrouw
Hanneke / Powervrouw 2021
Lena heeft met project powervrouw een programma neergezet waarmee je uitgenodigd wordt je eigen vrouwelijkheid in al haar facetten te mogen en kunnen omarmen. Het is zo bijzonder en zo raak, en alle modules zijn zo on top en relevant. Daarnaast is er op bijna magische wijze een connectie ontstaan tussen alle vrouwen in de groep. Jong, oud en met een diverse achtergrond is er een diepe connectie ontstaan die ik nog niet eerder zo heb mogen ervaren met zo een grote groep vrouwen. Het grootste kado is deze sisterhood, deze tribe waar zoveel bijzondere dingen gedeeld mogen worden!!Zo intens dankbaar voor dit programma. Lena really nailed it met dit traject!

Sophie / Powervrouw 2022

Project powervrouw is meer dan een cadeau aan jezelf; het is de volgende stap in je leven om dichter in verbinding te zijn met jezelf. “Klinkt zweverig” had ik je een paar maanden geleden gezegd. Maar nu weet ik beter. Het is namelijk heel praktisch. Lena geeft je alle tools en begeleiding om die verbinding waar te maken. In kleine stapjes en op jouw eigen tempo. Daarnaast ben je op geen enkel moment alleen op deze reis. De magie die ontstaat tussen de vrouwen in de groep is onbeschrijfelijk. Denk je erover om je aan te melden voor de volgende groep? Zie het lezen van deze review dan als een teken van bevestiging dat dit juiste keuze is. Geniet!
Naomi / Powervrouw 2022

Project powervrouw 2022, Zo bijzonder, magisch en transformerend. Ik voelde aan alles dat ik erbij wilde zijn. De investering was heel spannend, maar wat ben ik zo enorm dankbaar dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Ik heb zoveel nieuws ontdekt over mezelf en het vrouw zijn. Krachtig en zacht kunnen zijn tegelijk. Mijn veelzijdigheid die ik nog nooit zo in beeld heb gehad. Ik ben eigenlijk niet zo van de groepen, maar wat hier is ontstaan is zo bijzonder en magisch. Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met een groep vrouwen. Iedere vrouw met haar eigen bijdrage aan het proces. Lena is een geweldige vrouw die precies aanvoelt wat er nodig is voor de groep. Ik heb me zo enorm gedragen gevoeld en de verbondenheid die er is, zal zeker blijven. Lieve Lena, enorm bedankt voor het mogelijk maken van deze magische reis met mijn sisters.

Project Powervrouw 2024

In 2024 start Project Powervrouw opnieuw dus dit is jouw kans! Wij doorlopen 4 fundamentele onderwerpen en voor elke stap nemen we twee dagen de tijd. Live. We gaan elkaar zien, tijd met elkaar doorbrengen. Samen leren. Samen ontwikkelen. Er is plek voor maximaal 12 vrouwen. Ik voelde dat we met de groep van 2023 het jaar op gaan starten - samen dit nieuwe jaar benutten, vanaf maand 1! Daarom start Project Powervrouw 2024 in januari. Wow! Echt waar? YES! Waarom tijd verspillen...


DATA PROJECT POWERVROUW 2024


11 + 12 januari 2024

Blok 1: Jij in relatie met jezelf


8 + 9 februari 2024

Blok 2: jij in relatie met je energie


14 + 15 maart 2024

Blok 3: jij in relatie met je partner


4 + 5 april 2024

Blok 4: jij in relatie met je integratie


Praktisch: zodat iedereen stressvrij aan/af kan reizen op de locatie starten we iedere trainingsdag rond 10uur en sluiten we rond 16:00uur af. Met een groep van maximaal 12 gelijkgestemde vrouwen zal er voldoende tijd en aandacht zijn voor alles wat wij samen willen delen. Onze dagen samen vinden plaats op een hele fijne, rustgevende en inspirerende locatie: Yogasite in Breda! Ooit ben ik hier begonnen aan mijn Yoga Teacher Opleiding en ik vind het fantastisch om terug te komen op deze prachtige plek. Thuiskomen :) Wij worden verwend met de meest gezonde, voedende lunch en zullen ook de rest van de dag niets te kort komen. 

Deze vrouwen willen je iets vertellen:

Sophie / Powervrouw 2022
Ik heb me zonder lang na te denken ingeschreven voor Powervrouwen 2022 omdat ik voelde dat het iets was wat ik moest doen. En wauw wat was dit gaaf en life changing; het is niet iets wat je voor een paar maanden doet maar eerder een fundament legt onder je vrouw zijn en waar ik nu en in de toekomst nog steeds mijn vruchten er van pluk; het geeft je inzichten voor jezelf mbt het managen van je energie en activiteiten afhankelijk van je cyclus waardoor ik liever ben voor mezelf. Daarnaast geeft het ook handige tips in de relatie met je partner en andere dierbaren waardoor ik meer rust ervaar en dankbaar ben voor wat ik heb. Last but not least het zet de deur open naar de ‘spiri wiri’ wereld en wat is dat een gave ervaring en wat is daar nog veel te ontdekken. Dit onder de bezielende leiding van Lena; een heel bijzondere mooie powervrouw die vanuit haar gevoel en met een hele grote dosis humor en zelfspot ons door alle onderwerpen leidt. Ik kan alleen maar zeggen: bij twijfel DOEN!

Sivan / Powervrouw 2022

In een woord: Fantastisch. Lena zit bomvol kennis en ervaring die ze stap voor stap met je deelt. Ze neemt je als het ware steeds een laag dieper in een proces waar ze zelf al doorheen is gegaan. Ik had al redelijk wat kennis over de vrouwelijke cyclus ondertussen maar Project Powervrouw ging zoveel dieper dan dat. Lena creëert een ruimte waar alles mag zijn en iedereen kan en mag ervaren. Je voelt je al heel snel op je gemak bij haar en ik voelde me gedragen op de momenten dat er veel naar boven kwam. Ze kijkt wat er nodig is en past daar intuïtief op aan, daarom voelde dit traject echt alsof het voor ons op maat gemaakt was. Ook voelt ze goed aan hoe ze de groep dicht bij elkaar kan brengen en versterken. Ze vliegt mensen in die iets heel moois te brengen hebben aan de groep en dat getuigd voor mij van een heel krachtige vrouwelijke energie. En wat ook heel belangrijk is, Lena is echt super grappig en er is heel erg veel gelachen!
Project Powervrouw
Dineke / Powervrouw 2021

Project Powervrouw… wat een ongelofelijk mooi traject! 

Als startende ondernemer was ik onbewust opzoek naar de verbinding met mijzelf. Ruimte voor mijzelf. Ik volgde Lena al een tijdje en in een opwelling besloot ik me op te geven voor dit project. Ik voelde dat dit passend zou zijn al wist ik niet precies waar ik aan begon. 


Vanuit een privé situatie met zorgenkindjes was ik vaak heel praktisch bezig en stond ik niet meer in verbinding met mijn gevoel. Met dit traject werd ik op pauze gezet, ik mocht even stil staan. Er gebeurde veel; veel emoties, mooie verbindingen, veel wijsheid en een prachtige connectie met de groep als gevolg. Ik raad alle vrouwen dit traject aan. Twijfel je? Doen!

Dit is wat je mag verwachten

Breda Wijchen Vrouwelijke Energie

BLOK 1

Jij in Relatie met Jezelf

In blok 1 ligt alle focus op jou: jouw vrouw zijn, jouw cyclus, jouw hormonen. Jij leert je lichaam, je emoties en gedachten vanuit een volledig nieuw perspectief kennen. De vier fases van je cyclus, de maan als kompas, female timemanagement...als jij jouw unieke vrouwelijke cyclus leert begrijpen, kun je het ook inzetten thuis, in je werk, leven en omgeving. Daarnaast gaan we onze hormonen onder de loep nemen en krijg je een EMB bloedtest + persoonlijke hormonale analyse. Want een echte powervrouw kent haar lichaam - binnen en buiten!

Cyclusfases

Leer jouw 4 fases helemaal begrijpen

Hormonen

Zijn jouw hormonen in balans om te shinen?

EMB Bloedtest

Krijg een goed beeld welke tekorten jouw bloed prijs geeft

BLOK 2

Jij in Relatie met je Energie

In blok 2 ligt alle focus op energie: mannelijke energie vs vrouwelijke energie. Iedereen heeft het erover: vrouwelijke energie, vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke intuïtie...Maar wat betekent het eigenlijk precies en hoe werkt het allemaal? Waar liggen voor jou de kansen en waar de obstakels? 

In dit blok gaan we de magie van jouw intuïtie zichtbaar maken: leren vertrouwen op je intuïtie. Ken je de biotensor al? Misschien al eens op mijn insta voorbij zien komen, maar het is zo'n gaaf instrument dat de vertaalslag maakt van je onderbewustzijn naar je bewustzijn. De eerste kennismaking met de biotensor is altijd een beetje awkward - ga ik dit serieus doen?!? But trust me, één uur later wil je niet meer zonder! We gaan met dit instrument leren werken, want JA, ook JIJ kan dit! 

Mannelijke energie

Wat is het? Wat doet het? Wat levert het op? 

Vrouwelijke energie

Waar zit het? Waar vind je het? Wat kan je ermee? 

De Biotensor

Energie zichtbaar maken doe je zo! En ja, jij kan dit!

BLOK 3

Jij in Relatie met je Partner

In blok 3 zoomen we in op de relatie tussen man en vrouw. Wat kan jij betekenen voor jullie relatie zodat deze als compleet en in balans voelt. Hoe werken man en vrouw samen in communicatie en gedrag - waar zit het natuurlijke evenwicht en hoe kan jij zorgen dat jullie allebei in je waarde kan blijven staan zodat je volop kan genieten van elkaar. 

De meeste vrouwen kijken specifiek uit naar dit blok - en terecht! Alles kan veranderen (inclusief hij!) als JIJ dit in gang zet, mooie vrouw!

Man en Vrouw

Wat is het verschil? Wie neemt de leiding? Wat is het gevolg?
Lena Rentschler Cycluscoach

Gedrag en Communicatie

Wat zeg je? Wat bedoel je? Wat is het effect ervan? 

Het Geheim

Leer hoe jij de versie van jouw man terugvindt waar je op bent gevallen

BLOK 4

Jij in Relatie met je Integratie

Deze twee dagen vormen de integratie van de afgelopen 3 maanden. Dit is waar we naar toe werken. Het hoogtepunt, de grande finale. In blok 4 gaan we dieper en ga jij dingen durven die nu nog ondenkbaar zijn...jij gaat zien en ervaren hoe jij jouw horizon hebt verbreed, jouw grenzen hebt verlegd, jouw comfortzone hebt gestretcht tijdens onze reis. Welkom Powervrouw, wat tof jou te ontmoeten! 


 

Integratie

Alle puzzelstukjes komen bij elkaar, zien, voelen, ervaren

Ceremoniële Afsluiting

Er zal een prachtige ceremonie plaats vinden voor ons

Powervrouw 2024

Ook voor deze groep wordt de laatste dag weer speciaal...

Ik geloof heilig dat de kennis, inzichten en handvaten die verborgen liggen in 

de 4 blokken, je leven op een heel bijzondere manier verrijken. Net als ze 

gedaan hebben bij mij.

De Powervrouwen van 2021 vertellen dit:

Powervrouw

Femke / Powervrouw 2021

Project Powervrouw is zóveel meer dan de naam doet vermoeden. Ondanks dat we nog niet klaar zijn met het traject heb ik nu al enorm veel geleerd over mezelf maar ook over mijn partner. Je leert jezelf een bepaalde beslissingen beter begrijpen en kan er hierdoor beter mee omgaan. Voordat ik de beslissing nam om het project aan te gaan heb ik lang getwijfeld; mezelf kwetsbaar opstellen in een groep van tien onbekende vrouwen is toch best eng. Des te blij er ben ik dat ik deze stap heb gezet, de verbinding die in onze groep is ontstaan is zo onbeschrijfelijk mooi. Echt bijzonder hoe Lena dit in 6 dagen heeft weten neer te zetten. Het voelt als een investering voor de rest van mijn leven! 

Project Powervrouw
Eveliene / Powervrouw 2021

Toen ik de introductie van Project Powervrouw zag, was ik meteen overtuigd dat ik hierbij moest zijn. Geen idee waarom, maar zo voelde het gewoon. Na mijn aanmelding maakte mijn enthousiasme plaats voor spanning en heb ik mij echt afgevraagd waar ik aan begonnen was. Maar wat ben ik blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Tijdens Project Powervrouw heb ik mij leren openstellen voor nieuwe inzichten en ervaringen. Hierdoor weet ik dat ik de beste versie van mijzelf kan leven.

Dank je wel Lena, ik had dit voor geen goud willen missen!

Powervrouw

Lyn / Powervrouw 2021

Project Powervrouw is voor mij een heel bijzondere en gevarieerde reis geworden. Perfect in balans tussen praktisch en spiritueel.

Dit alles in een setting die heel veilig voelt, waar iedereen zichzelf mag zijn, echt kan zijn, echt kan zijn!

Super dankbaar om deel te mogen uitmaken van de pilotgroep en voor de krachtige verbinding met alle vrouwen in dit traject.

Dankjewel Lena ❤️

I want more 😃

€ 222,- per dag

Project Powervrouw

Ik weet exact welke stappen ik heb genomen, welke leercurve ik heb meegemaakt om te komen waar ik nu sta en in het 'Project Powervrouw' neem ik je stap voor stap mee.


  • Begrijp wat jouw vrouwelijke cyclus vóór jou doet en hoe jij hiervan gebruik kan maken
  • Ervaar wat mannelijke vs vrouwelijke energie precies betekent voor jou
  • Leer hoe jij jouw (toekomstige) man in zijn kracht kan zetten voor een fijne relatie


Hoe werkt het?

Omdat investeren in jezelf altijd de lastigste investeringen zijn doen we het als volgt:


Project Powervrouw is een investering van slechts €222 per dag. En ik beloof je dat de waarde die ontvangt per dag dit bedrag vele malen overstijgt. Je totale investering is dus €1776 inclusief btw en alles wat Project Powervrouw te bieden heeft.


Jij doet vandaag een aanbetaling van €250 om je plek te reserveren. Het resterende bedrag splitsen we door 4 en je ontvangt vlak voor ieder blok een betaalverzoek. Je betaald dus in termijnen (€381, 50 per blok) zodat er nu gelijk al rust mag ontstaan mbt deze investering in jezelf. Voel jij dat jij bij mijn tribe hoort? Kom dan nu in actie en claim één van de 12 plekken. Ik verheug me nu al waanzinnig op jou!

De Powervrouwen van 2021 vertellen dit:

Powervrouw

Ilse / Powervrouw 2021

Wat ben ik toch blij en dankbaar dat ik het project Power Vrouw ben gaan doen. Wat een inzicht heeft het me gegeven. Je doet dit op een manier die heel oprecht aanvoelt en daarmee creëer je een hele veilige plek.

Vanaf moment 1 dat ik binnen kwam voelde ik me bij jou en de groep heel fijn. Naast dat ik veel geleerd heb ben ik intens blij met de connectie die we met de groep vrouwen hebben gemaakt. Heel knap hoe je dat zo voor elkaar krijgt. Zo bijzonder om dit mee te maken. Dit is iets wat ik niet eerder op deze manier heb ervaren. Heel erg mooi dat dat kan na maar een paar keer ontmoeten.

Ik denk dat ik op dit moment pas half weet wat Power Vrouw me heeft gebracht. Ik voel mijn fases nu veel beter en merk hoe fijn en nuttig dat is. Ik weet over mannelijke en vrouwelijke energie en heb vier archetypes in mezelf ontmoet. En ik heb praktische tools gekregen om mijn relatie fijner te maken. En bovenal ben ik meer in contact met mezelf. En dat allemaal op de oprechte, humorvolle Lena manier.

Project Powervrouw

Lindy / Powervrouw 2021

Wat ben ik dankbaar dat ik dit aan mezelf kado heb gegeven.

Soms komt iets of iemand op je pad. Alles hoort precies zo te zijn zoals het is. Dat is geen toeval.

Lena met haar heerlijke humor, geweldige kennis, intuitie en haar mooie zijn! Ze voelt precies aan wat er nodig is binnen de groep.

Ik mag weer een laagje dieper en het voelt héérlijk!

Dank je wel Lena, voor wie je bent en wat je doet! Mooi hoe jij dit de wereld in brengt!❤

Een meerwaarde voor al die vrouwen en zeker ook voor hun mannen!😊

Powervrouw
Marieke / Powervrouw 2021

Project Powervrouw, wat een bijzonder traject. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste 10 minuten van blok 1 dacht: Waarom heb ik me in godsnaam opgegeven? Na 10 minuten nam Lena dit gevoel helemaal weg en kan ik alleen maar zeggen dat ik onwijs blij ben dat ik mee doe. Als ik aan het project denk of erover praat krijg ik gelijk twinkel-ogen, een gevoel van excitement.

Na blok 1 had ik met een vriendin afgesproken om natuurlijk mijn enthousiasme te delen, halverwege het gesprek zegt ze opeens Marieke je energie is zoveel lichter. Dat gevoel heb ik nog steeds. Alsof ik ben afgestoft en weer volop in het leven sta. Weer het gevoel dat alles mogelijk is, en ik geloof weer in de magie van het leven. Er is zoveel wat ik uit dit project meeneem en wat ik zou willen vertellen erover, maar eigenlijk moet je het zelf ervaren. Dan weet je waar ik het over heb en krijg jij misschien ook wel die twinkeling in je ogen als je erover begint te praten of er aan denkt.