Maankalender 2023

 

Maankalender 2023

Maankalender 2023
€ 19,95

Maankalender 2023

Deze prachtige poster (A3) van goudfolie is de mooiste aanvulling op je interieur! De maankalender geeft je duidelijk overzicht van de verschillende maanfases voor het jaar 2023.

Slaap jij onrustig met volle maan en kom je er altijd pas later achter waarom je je zo onrustig voelde? Met deze kalender in huis gaat de energie van de volle maan je dus nooit meer 'overvallen' omdat je precies weet wanneer de maanenergie inzet en wanneer ze weer verdwijnt. 

Daarnaast is de kalender een weldaad voor het vrouwelijke oog want ja...wij houden nou eens van mooie dingen! Geef je dit goudstuk jezelf cadeau of ga je iemand anders blij maken ermee?

€ 8,95

Druppelkaart 2023

Wilde jij altijd al weten hoe jouw cyclus écht in elkaar steekt? Dan is de verbinding tussen jouw menstruatie en de maanfases onmisbaar. Met de druppelkaart koppel jij jouw menstruatie en de maanfases op een heel eenvoudige manier en heb jij een prachtig overzicht van het gehele jaar - kennis en wijsheid over je eigen lichaam!

€ 27,50

Maankalender + Druppelkaart 2023

The best of both world's?! Bestel vandaag nog de maankalender + druppelkaart 2023 en start je jaar volledig insync met jouw cyclus

Posters Lena Rentschler Cycluscoach
€ 19,95

Poster Hallo Mooie Vrouw

Hallo, mooie vrouw! De uitspraak die mijn handelsmerk is geworden. Laat deze poster een reminder zijn voor jezelf of een mooie vrouw in jouw leven. Iedere dag even kijken naar deze poster (A3) en een glimlach verschijnt als vanzelf op je gezicht!