Wat super dat jij aan de slag gaat met de 5 geheimen van jouw cycles!

Maar wacht nog even, Ik heb iets speciaals voor jou!

De Online Cyclus Cursus: Basis

Hier leer jij alles over de 4 fases van je vrouwelijke cyclus. Volledige uitleg per fase met alle kenmerken, tips en trucs. Na het volgen van deze cursus heb jij volledige duidelijkheid over hoe de vrouwelijke cyclus werkt en vooral hoe jouw vier fases vóór jou kunnen gaan werken. Wanneer je deze basiskennis tot je hebt genomen en de eerste inzichten jouw transformatie op gang brengen, is het jouw moment om te kiezen hoeveel meer verdieping je wilt opzoeken.

En omdat jij al de stap hebt gemaakt om aan de slag te gaan met de geheimen, kan je voor maar eenmalig € 11,- hier direct mee aan de slag.


Ervaar jij...

 • Dat iets anders móet maar jij weet niet wat het is? Waar je het kan vinden?
 • Het gevoel leeg gezogen en uitgeput te zijn? De momenten waarop jij denkt: ik zeg mijn baan wel op, maak mijn relatie uit, ik vertrek want ik trek het niet meer zoals het nu is
 • Dat jij altijd voor iedereen klaarstaat behalve voor jezelf? En dat je nu voor het eerst de effecten hiervan duidelijk begint te voelen en te zien?
 • Een ontzettende innerlijke onrust? Twijfel je aan je gevoelens en gedachten? En ben je daarom het vertrouwen in je eigen emoties kwijt?
 • Dat jij geen keuzes meer durft te maken? Klein of groot?
 • Het gevoel dat je vast zit? Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering en transformatie, maar je weet niet hoe of wat?
 • Dat jij juist twijfelt aan al deze dingen, omdat je enorme stemmingswisselingen hebt en daarom niet durft te vertrouwen op je eigen gevoel?

Als je een of meerdere dingen herkent, vind ik dat juist fantastisch! Want het zou zomaar eens kunnen zijn dat jij juist ‘De Nieuwe Vrouw’ aan het worden bent.


De transformatie is al begonnen

Jij bent nu al een sterke vrouw die al veel heeft gedragen op haar schouders. Jij bent krachtig genoeg om jezelf én je dierbaren te dragen. De huidige versie van jezelf cijfert haar eigen behoeftes weg en doet dit met liefde: jij handelt vanuit compassie en verantwoordelijkheidsgevoel en zal alles doen voor je geliefden. Dat doe je al jaren, maar nu sta je plotseling voor een uitdaging:

Jij voelt, ervaart en beleeft in alles wat je doet dat het nu jouw tijd is om te veranderen. Te transformeren. Dat er zóveel meer in jou schuilt dan wat je tot nu toe geeft of doet. De Nieuwe Vrouw in jou wordt wakker. En De Nieuwe Vrouw wordt zich steeds meer bewust dat er méér is en ze is er klaar voor om dit te gaan ontdekken. Deze lokroep naar ‘meer’ uit vaak door ontevredenheid, wispelturigheid en onzekerheid. Jij twijfelt daarom continu aan je eigen pad. Je vraagt je af of je wel de juiste beslissingen neemt om je gevoel te volgen en te vertrouwen op je instinct.

Herken jij jezelf hierin? Wil jij eindelijk ontdekken waar de onrust in jou vandaan komt en hoe je juist deze onrust kan transformeren in duidelijkheid en kracht? Dan ben je hier precies op de juiste plek!

Mooie vrouw, wat mooi dat jij hier bent. Ik hoop dat ik je een stukje op weg mag helpen in jouw reis.


Wil jij...

 • Begrijpen waarom jij voelt wat je voelt?
 • Leren wat het betekent om ‘je vrouwelijke energie’ te benutten?
 • Grip op je emoties krijgen zodat je je eigen gevoel weer 100% kan vertrouwen
 • De zekerheid voelen om keuzes te durven maken, groot of klein?
 • Je agenda inrichten volgens jouw eigen energieniveau?

Dat kan! Jouw eigen vrouwelijke cyclus is het antwoord en in de Online Cyclus Training leer jij stap voor stap hoe dit framework je vanaf nu kan begeleiden. 

Jij krijgt hier alle handvaten om te begrijpen waar jij op dit moment staat en hoe je de volgende stappen kan nemen. Stap voor stap ga jij ontdekken wat De Nieuwe Vrouw nodig heeft voor een vol, rijk, tevreden en intens gelukkig leven. En jij kiest zelf hoe snel of intensief we samen gaan werken:

Vraag jij jezelf op dit moment af....

Ik slik de (mini/prik)pil of heb een staafje, kan ik dan überhaupt wel mijn cyclus bijhouden en ervaren? 

De pil zorgt ervoor dat je hormonaal gezien geen fase 2 hebt (pre-ovulatie / folliculaire fase). Dat betekent dus dat je je cyclus van buitenaf beeinvloed en dus geen natuurlijke cyclus hebt op dit moment. Wat betekent dat precies? Je mag het je voorstellen alsof je je lichaam op bepaalde stukjes 'verdoofd'. Alle kenmerken van de vier fases zijn dus nog steeds aanwezig echter is de kans groot dat je ze minder duidelijk ervaart. 

Daarnaast bestaat er een verschil tussen je hormonale cyclus en je energetische cyclus. Energetisch voel je je vier fases altijd ook gebruik je anticonceptie. En dit te voelen en te begrijpen gaat een hele wereld voor je openen. Het slikken van de pil is dus zeker geen reden om niet aan de slag te gaan met je cyclus! Jij kan gewoon aan de slag, mooie vrouw!

Ik heb een Mirena spiraal, kan ik dan ook mijn cyclus ontdekken?

Met een Kylena of Mirenaspiraal heb je gewoon een cyclus. Je menstruatie blijft waarschijnlijk uit vandaar dat het lastig kan lijken om je vier fases in kaart te krijgen omdat het kenmerk 'vloeien' ontbreekt. No worries, in de cursus reik ik jou duidelijke tools aan hoe alsnog geen cyclus perfect in kaart kan krijgen!

Ik heb een koperspiraal, weerhoudt dit het begrijpen van mijn cyclus?

Nee, jij hebt gewoon een natuurlijke cyclus! Begin aan de ontdekkingsreis, mooie vrouw!

Ik heb heftige klachten tijdens mijn cyclus (PMS, PCOS, Endometriose of andere klachten) 

Uit mijn ervaring van de afgelopen 8 jaar zijn er twee invalshoeken om (hevige) klachten rondom de vrouwelijke cyclus te benaderen:

1) vanuit medische/hormonaal oogpunt, wat betekent dat je huisarts/gynaecoloog/hormoontherapeut je waarschijnlijk kan helpen omdat er een medische oorzaak of hormonale disbalans ten gronden ligt van jouw klachten. 

2) er is vanuit medisch oogpunt niets 'mis met jou' maar ondanks deze diagnose ervaar jij (hevige) klachten. In dit geval is het meer dan aan te raden dat jij aan de slag gaat met het ontdekken en begrijpen van jouw cyclus. Ooit was jouw cyclus jouw wegwijzer, raadgever, de oorsprong van je intuïtie. Wanneer jij op dit moment (hevige) klachten ervaart probeert jouw cyclus je waarschijnlijk signalen te sturen: je leeft tegen je cyclus in ipv met je cyclus mee. Mocht dit het geval zijn voor jou, wacht dan niet langer en start vandaag! 

Ik heb een operatie gehad, heeft het dan nog zin om me hierin te verdiepen?

Medisch gezien is het afhankelijk van het soort operatie: is je baarmoeder verwijdert (incl hals) dan heb je volgens de boeken nog steeds een cyclus. Zijn ook je eierstokken verwijdert heb je officieel geen cyclus meer. Er bestaat echter een verschil tussen je hormonale cyclus en je energetische cyclus als vrouw. Je energetische cyclus blijf je tot hoge leeftijd ervaren, je blijft dus de vier fases van je cyclus doorlopen. Het is daarom zeker interessant en vooral leerzaam om jouw lichaam op deze manier te leren kennen!

Ik zit in de overgang, is dit thema dan nog relevant voor mij? 

Als in de overgang komt betekent dat dat je eitjes 'op' zijn. Geen eitjes meer betekent dat je geen eisprong meer hebt en dat betekent dat je hormonale cyclus eindigt. Wanneer je eitjes opraken kom in de menopauze (je laatste menstruatie). De periode die je lichaam nodig heeft om dit allemaal te 'verwerken' noemen we de overgang. Hormonaal gezien heb je dus geen cyclus meer.

Er bestaat echter een verschil tussen je hormonale cyclus en je energetische cyclus als vrouw. Je energetische cyclus blijf je tot hoge leeftijd ervaren, je blijft dus de vier fases van je cyclus doorlopen. Het is daarom zeker interessant en vooral leerzaam om jouw lichaam op deze manier te leren kennen!

Online Cyclus Cursus: Uitleg

De Online Cyclus Cursus is gebaseerd op het Cyclus Wiel waarin verschillende, verdiepende facetten van de cyclus aan bod komen. Jij kiest dus zelf hoe ver jij wilt gaan, hoeveel jij wilt weten. Veel plezier met deze ontdekkingsreis, mooie vrouw!

'In je kracht staan is niets meer dan in staat zijn om te kunnen voelen wat je wel of niet wilt en je daarna durven gedragen'


Een online programma dat zich richt op maar één ding: jouw vertrouwen in je eigen gevoel, je intuïtie terug te winnen. Je eigen instinct, gedachten  en emoties opnieuw leren vertrouwen, zodat jij vol zekerheid (grote!) keuzes durft te maken in jouw leven.

Wanneer jij dit leest en je voelt iets dan weet jij al dat de tijd rijp is. Je voelt het al borrelen en rommelen van binnen. Je voelt hoe je eigen wispelturigheid, twijfel en onzekerheid je voor de gek houden en alles waar jij naar verlangt is GRIP. Het is niet dat je niet durft, je weet alleen niet HOE.

Ik neem je mee, stap voor stap, op de reis die ikzelf heb gemaakt. Ik deel de inzichten, eye-openers en kennis die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Dit programma is 'a life-long promise' dus jij zult voor altijd toegang houden. Ook word jij automatisch onderdeel van de besloten groep waar iedere week live Q&A momenten zijn met mij en waar 100e like-minded vrouwen kennis en inspiratie met elkaar uitwisselen.

Kom mee en laat je verbazen wat er allemaal in jou schuilt, mooie vrouw!

Ervaringen van mijn klanten

Belinda
Lena, ik ben pas bij module 1 maar moest nu al huilen. Het is zó raak wat jij verteld en het komt binnen. Wow. 
Jolijn
Ik vind het zo fijn dat ik de cursus in mijn eigen tempo kan volgen. Ik volg hem namelijk per fase dan kan ik veel beter luisteren wat er op dat moment bij mij speelt. 
Vera
De online cursus in combinatie met de wekelijkse Q&A’s vind ik fantastisch. Ik leer zoveel door de vragen die andere vrouwen stellen en Lena legt het ze helder uit allemaal.