Maankalender 2024

Bekijk deze video voor alle affiliate info!

Hallo mooie vrouw,


ik ben méga blij dat jij mee gaat helpen de maankalender + druppelkaart 2024 actief in jouw netwerk te promoten, zodat we samen zoveel mogelijk vrouwen kunnen bereiken!


Mocht jij je nog niet aan hebben gemeld als affiliate, volg dan graag deze stappen zodat jij jouw gepersonaliseerde link ontvangt om te delen binnen jouw netwerk:


Stap 1:

Log in het affiliate portal en klik op 'mijn partners'
Daarna klik je op je eigen naam en kan je daar even dubbelchecken dat alle gegevens goed ingevuld zijn zodat straks alles goed gaat met uitbetalen


Stap 2: 

Op de pagina waar je nu zit zie je bovenin in het grijs 'promotielinks'. Wanneer je daarop klikt, vind je jouw persoonlijke link. Wanneer je deze link deelt met jouw netwerk, wordt automatisch 20% per bestelling op jouw affiliate account bijgeschreven. 


Stap 3:

Uitbetaling is altijd bij €25 dus iedere keer dat je dat bedrag hebt bereikt!EN ER IS MEEEEER!!!
We zijn met een hele toffe groep vrouwen die samen krachten bundelen om de maankalender + druppelkaart 2024 een enorme boost te geven dit jaar. Naast het feit dat jijzelf uiteraard een mooi fee ontvangt per setje, wil ik er graag nóg iets tofs aan toevoegen: ik wil namelijk ook graag jouw netwerk bedanken!


Dus wat heb ik bedacht?

Ik wil de vrouw die de meeste setjes via haar netwerk verkoopt graag bedanken door ook iets terug te geven aan háár vrouwen, haar netwerk. Met alle liefde verzorg ik een inspirerende, motiverende en impactvolle masterclass (op locatie of online) voor een select groepje vrouwen uit jouw netwerk. Jij kiest de vrouwen, stelt de groep samen en ik verzorg een energieke ochtend/middag/avond met volop inspiratie en een beetje humor... ;)


Ik kijk nu al uit naar de komende weken en wat wij allemaal samen gaan bereiken!


Dank je wel voor je enthousiasme, je support en liefde.


Liefs,

Lena