Maankalender 2024

€ 24,95

Maankalender 2024

Deze prachtige poster (A3) van goudfolie is de mooiste aanvulling op je interieur! De maankalender geeft je duidelijk overzicht van de verschillende maanfases voor het jaar 2024. Slaap jij onrustig met volle maan en kom je er altijd pas later achter waarom je je zo onrustig voelde? Met deze kalender in huis gaat de energie van de volle maan je dus nooit meer 'overvallen' omdat je precies weet wanneer de maanenergie inzet en wanneer ze weer verdwijnt. 


GRATIS ontvang ook de druppelkaart 2024 bij je bestelling twv 8,95€! Op deze kaart houd zie jij hoe jouw menstruatie samenvalt met de maanfases gedurende het gehele jaar 2024. Onmisbaar dus!


De kalender en de druppelkkaart zijn een weldaad voor het vrouwelijke oog want ja...wij houden nou eens van mooie dingen! Geef je dit goudstuk jezelf cadeau of ga je iemand anders blij maken ermee?

GRATIS

Druppelkaart 2024

GRATIS bij jouw maankalender ontvang jij de druppelkaart 2024 twv €8,95!

De druppelkaart is de ultieme manier om jouw vrouwelijke cyclus en de maan cyclus aan elkaar te linken! Menstrueer jij met volle maan of met nieuwe maan of ergens tussenin? Schuift jouw cyclus gedurende het jaar en wat betekent dat dan precies? Het invullen van de druppelkaart geeft waanzinnig veel inzichten over jezelf!