Hompage - Header Telefoon - Lena Rentschler

Gratis Exclusieve Podcast Serie

Ontdek de kracht van jouw vrouwelijke cyclus!

Ja! deze wil ik!


Ik heb de afgelopen 5 jaar van mijn leven besteed aan het ontdekken en begrijpen van de vrouwelijke cyclus. Eerst mijn eigen cyclus, daarna de cyclus van honderden andere vrouwen. Ik ben cyclus expert geworden door mij steeds verder te verdiepen en te begrijpen hoe het écht werkt voor ons vrouwen


Ik neem je mee op reis met mijn stem, mijn verhaal. Ik deel mijn eigen ervaring, situaties en voorbeelden op een laagdrempelige, humorvolle en vooral herkenbare manier. Altijd recht toe recht aan want ik wind er geen doekjes omheen, nooit. Je cyclus op deze manier is fun en diepzinnig tegelijk, dat hebben meer dan 30.000 vrouwen voor jou al ervaren en goedgekeurd: de podcast aflevering zijn goud waard en jij krijgt ze vandaag op een dienblad aangereikt van mij! 

Ontdek de kracht van jouw vrouwelijke cyclus!

Ik vertrouw jou met mijn gegevens
Your information is safe with us

Na het luisteren van deze podcast serie beloof ik je dat jij: 

Zoveel herkenning voelt dat je volledig perspectief op vrouwzijn gaat veranderen


In staat bent om vooruit te denken op jouw behoefte per fase en jezelf beter kent dan je jezelf nu kent
Ja dit wil ik!
Betere keuzes kan maken mbt het indelen van je energieniveau
Dank, dank, dank, dank, door jou heb ik mezelf zóveel betere leren kennen.

- Jolijn -

jij bent een waanzinnige inspiratie, wow!

- Isabeau -

jij verwoord alles zo makkelijk, het is heerlijk naar jou te luisteren.
- Heleen -

door jou ben ik me zoveel bewuster van mijn fases en mijn lijf. Dank je wel dat je zoveel vrouwen inzicht geeft in hoe wij beter voor onszelf kunnen en mogen zorgen

- Linda -

Hompage - Header Telefoon - Lena Rentschler

Ontdek de kracht in de 4 fases van jouw vrouwelijke cyclus!

Ik heb deze 7 aflevering specifiek samengesteld voor jou en ik beloof je ontelbare aha-momenten, diepe inzichten, hardop lachen en wellicht knijp je zelfs een traantje weg van herkenning…

JA! ik wil de podcast serie