Wees welkom, mooie vrouw!

Wees welkom, mooie vrouw!

Woestijnreis 2024

Woestijnreis 2024


De meest vrouwelijke plek op aarde:

Wees welkom, mooie vrouw!

In 2017 was ik deelnemer van een reis die mijn leven voor altijd zal veranderen. Een reis waarop ik niet voorbereid was en achteraf ook weet dat ik me nooit had kunnen voorbereiden voor wat ik mocht ervaren: het vinden van mijn oer-vrouw.

Ik heb haar gezien. Ik heb haar gevoeld.
En sindsdien is zij nooit meer weg gegaan.

Vijf jaar later is het eindelijk zover en ben ik bereid om jou hetzelfde te laten ervaren. Ik ga opnieuw naar de woestijn en ik neem JOU mee.

Mooie vrouw, wees welkom op het meest feminiene avontuur van je leven!

xx Lena

Voel jij dat jij hier bij moet zijn?

  • Krijg je vlinders in je buik?
  • Maakt je hart een sprongetje?
  • Ervaar je totale rust en zekerheid?

Dan wéét jouw onderbewuste dat de tijd rijp is voor jou. 

Wil je mijn verhaal van de woestijn horen?

In deze podcast aflevering vertel ik je over mijn reis van 2017. Je hoort hoe ik in de woestijn ben beland en hoe ik de eerste dagen enorm heb gevochten met mezelf. Alles om vervolgens de meest impactvolle reis van mijn leven te maken. Ik wens je heel veel luisterplezier!


  • Vertrek-Wij vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol en reizen naar Sharm Al Sheik in Egypte

  • Camp -Vanaf daar worden wij naar ons camp gebracht, direct bij de waterkant van de golf van Akaba

  • Woestijn -samen met onze gidsen (locale bedoeïenen) vertrekken wij naar de Zuid Sinaï

Jouw woestijnreis

We vertrekken vroeg in de ochtend van Amsterdam naar Sharm El Sheik in Egypte. Vanaf daar worden wij naar het Camp gebracht aan de waterkant van de Golf van Akaba. In een prachtig eco camp draaiende uitsluitend op solar energie bereiden we ons voor op de komende dagen in de woestijn. 

Sliman en zijn 'zonen' komen ons met Jeeps ophalen in het camp en nemen ons mee naar hun thuis - de Zuid Sinaï woestijn! Nadat jij jouw kameel voor de komende dagen hebt ontmoet begint de reis....

De komende dagen brengen wij door in de woestijn in de meest simpele omstandigheden. Terug naar de natuur. Terug naar jouw oervrouw. Zonder tent. Zonder douche. Alleen jij, zand tussen je tenen en de sterrenhemel. Iedere dag brengen de kamelen ons naar nieuwe plek. Jij wordt gedragen. Wellicht de meest spirituele reis die je ooit gaat maken, a journey into the feminine.

Terug uit de woestijn sluiten we de reis samen af in terug in het camp. En precies daar zal je de meest fijne douche van je leven nemen voor wij weer richting huis gaan...