Yonireis

Wat mag je verwachten?

Wat is een Yoni Reis eigenlijk? Een Yoni Reis is in feite een geleide visualisatie. Via mijn stem en jouw verbeeldingsvermogen gaan we op reis naar jouw binnenste. Gek idee hé? Dat dacht ik ook, tot ik het voor het ervaarde:


Mijn eerste Yoni Reis maakte ik in de woestijn van Egypte. 10 dagen, 10 vrouwen, 10 kamelen. Onze gids Anna introduceerde de oefening en het zei mij…helemaal niets! Yoni watte?! Maar ik gaf me over en maakte de meest prachtige (en belangrijke!) reis van mijn leven. Via haar stem en mijn verbeeldingskracht kwam ik op die plek waar iedereen over praat. De plek van creatiekracht. Oerkracht. Vrouwelijkheid. Toen was ik nog niet bezig met deze thema’s. Toen was ik wel al 6 maanden bezig met het maken van mijn eerste kind. En het wilde maar niet lukken…dus toen Anna ons uitnodigde om op deze plek ‘te doen wat nodig nu nodig is’ kon ik als vanzelf het licht veranderen naar een oranje gloed, de temperatuur aanpassen naar een heerlijke warmte en letterlijk een bedje van witte veren maken voor mijn toekomstig kindje. Ik kon het allemaal voor me zien terwijl ik nooit eerder een visualisatie of meditatie had gedaan. 5 dagen later was ik weer thuis. Diezelfde nacht was ik zwanger van mijn eerste kind. Een dochter. Mijn woestijn baby. Zo noem ik haar nog steeds.

Ondertussen heb ikzelf honderden vrouwen meegenomen ‘op reis’ en bij iedere vrouw gebeurd er iets anders. De een gebruikt de tijd om te creëren, de ander neemt tijd om te herstellen of helen, weer een ander ruimt op…wanneer jij aangekomen bent op deze plek voel jij en bepaal jij wat er nodig is. Deze reis is niet alleen prachtig maar ook ontzettend empowering! 


Tijdens een 1-op-1 Yoni Reis neem ik alle tijd, aandacht en focus volledig voor jou.

We tunen samen helemaal in op jouw persoonlijke en daarmee unieke reis. 

De Yoni Reis vond ik eerst een beetje gek (doe mij maar een reis naar de malediven) maar toen ik er was zag ik fotos van mijn kindjes en kon ik alles 'afstoffen'. Het was een hele fijne plek met pastelkleuren...dat voelde heel bijzonder en liefdevol

Bo

Wat levert het op?

Dat mag je je terecht afvragen. 

De baarmoeder is een plek waar we in ons leven (onbewust) veel pijn en verdriet wegstoppen.

Energetisch kan er van alles gaande zijn zonder dat jij erbij stilstaat. Een Yoni Reis is een hele fijne manier om gewoon eens 'te gaan kijken' wat er speelt. Is het een vrolijke, fijne plek waar je geborgenheid en veiligheid ervaart? Of is het een plek waar jij een heel andere emotie tegenkomt?


Het mooie aan de Yoni Reis:

Het maakt niet uit wat je tegenkomt. Alle scenario's zijn positief omdat we met alles wat we tegenkomen kunnen werken.

Dat doen we dan dus ter plekke, persoonlijk voor jou. Mag er iets veranderen? Moet er iets gerepareerd worden?

Ergens een pleister geplakt worden?

Mag er een specifiek plekje gecreëerd worden of benut je de tijd simpelweg om te genieten van deze magische plek?

Ga je kijken wat je allemaal voor jezelf kan ontdekken op deze plek van vrouwelijke creatiekracht?

Het maakt niet uit wat we tegenkomen, alles is waardevol. 

€ 95,-

Deze reis wil ik samen maken

We nemen samen 1 uur de tijd om van jouw (eerste) yonireis een echte beleving te maken. We werken 1-op-1 zodat ik alles precies op jou af kan stemmen voor het meest impactvolle effect. De yo​​​​nireis is een zachte, rustige reis waarin jij je over mag geven aan mijn begeleiding en jouw verbeeldingsvermogen.


Praktische info:

Zodra jij via onderstaande knop af hebt gerekend kom jij automatisch in mijn agenda en kan jij jouw afspraak zelf inboeken op een moment die het beste past voor jou. Afspraken vinden plaats in Breda op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag overdag. Regelmatig zijn er ook opties op dinsdagavond of donderdagavond.