Workshops


Wilde jij altijd al een keertje...


  • je eerste (of volgende) stapje maken in de energetische (spiri-wiri) wereld? Nieuwe dingen ontdekken en ervaren?
  • Een tipje van de sluier van wat er gebeurd tijdens de events die ik organiseer zoals de Stilte, Female Foundation Festival of Project Powervrouw?
  • Persoonlijk kennismaken met mij en mijn tribe? 

Dan is één van onderstaande workshops de perfecte plek voor jou! Er zijn verschillende opties dus kijk rustig wat het beste past bij jou!


Waarom workshops?

Aandacht. Verbinding. Veiligheid. Ik geloof erin dat wij dit allemaal nodig hebben op dit moment. Sterker nog, ik geloof dat wij het nooit harder nodig hebben gehad. Of jij er nou bewust van bent of niet. Zodra je het voelt weet je dat het ontbrak. Daarom heb ik gekozen mijn agenda de komende maanden aan te passen naar kleine, intieme, laagdrempelige activiteiten zoals energetische consulten met de biotensor of workshops. 


Ik heb voor nu drie verschillende workshop thema's op de agenda:


  • Yoni Reis
  • Rite of the Womb
  • Volle Maan Ceremonie


Alle workshops duren ongeveer 2,5uur en vinden op verschillende dagen en tijdens plaats. Er is per workshop ruimte voor maximaal 8 vrouwen, de locatie is in Breda en het reserveren van jouw plekje is €85. 

Mooie vrouw, wat mooi dat jij hier bent. Ik hoop dat ik je een stukje op weg mag helpen in jouw reis.

3 verschillende workshops:

Yoni Reis

Een reis binnen jezelf - letterlijk!

En intensieve, geleide visualisatie naar de meest kostbare plek binnen jezelf.

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis. Hiervoor gebruiken we mijn woorden en jouw verbeeldingskracht.

 Alles wat je tegen komt zal een duidelijke boodschap zijn dus we nemen de tijd, tijdens en achteraf.

Zodat jij alles met volle aandacht kan ontdekken, beleven en herinneren. 


Data: 13 september  / 20:00

Rite of the Womb

Womb Healing

Je baarmoeder is de plek waar je verdriet, woede, pijn en allerlei andere emoties bewaard. 

Het is tijd om deze plek bewust terug te claimen waar zij voor bedoeld is.

Als plek van creatie in alle vormen.

Tijdens deze uren samen zal Agnetha ons meenemen in deze prachtige, zachte ceremonie. Iets dat je jezelf en je vrouwelijkheid wilt gunnen.


Data: 22 september / 20:00

Volle Maan Ceremonie

Stilstaan bij loslaten

 Volle maan nodigt ons iedere maan uit om bewust los te laten. Afscheid te nemen. Tijdens een volle maan ceremonie maken we hier bewust tijd voor.

Wat mag jij loslaten?

Wat dient jou niet meer?

De volle maan in september staat in het teken vissen en we zullen specifiek werken met de energie van dit teken.


Data: 10 september / 20:00

Wat mag je verwachten?

Yoni Reis

Mijn eerste Yoni Reis maakte ik in de woestijn van Egypte. 10 dagen, 10 vrouwen, 10 kamelen. Onze gids Anna introduceerde de oefening en het zei mij…helemaal niets! Yoni watte?! Maar ik gaf me over en maakte de meest prachtige (en belangrijke!) reis van mijn leven. Via haar stem en mijn verbeeldingskracht kwam ik op die plek waar iedereen over praat. De plek van creatiekracht. Oerkracht. Vrouwelijkheid. Toen was ik nog niet bezig met deze thema’s. Toen was ik wel al 6 maanden bezig met het maken van mijn eerste kind. En het wilde maar niet lukken…dus toen Anna ons uitnodigde om op deze plek ‘te doen wat nodig nu nodig is’ kon ik als vanzelf het licht veranderen naar een oranje gloed, de temperatuur aanpassen naar een heerlijke warmte en letterlijk een bedje van witte veren maken voor mijn toekomstig kindje. Ik kon het allemaal voor me zien terwijl ik nooit eerder een visualisatie of meditatie had gedaan. 5 dagen later was ik weer thuis. Diezelfde nacht was ik zwanger van mijn eerste kind. Een dochter. Mijn woestijn baby. Zo noem ik haar nog steeds.

Ondertussen heb ikzelf honderden vrouwen meegenomen ‘op reis’ en bij iedere vrouw gebeurd er iets anders. De een gebruikt de tijd om te creëren, de ander neemt tijd om te herstellen of helen, weer een ander ruimt op…wanneer jij aangekomen bent op deze plek voel jij en bepaal jij wat er nodig is. Deze reis is niet alleen prachtig maar ook ontzettend empowering! Ervaar tijdens een workshop wat er bij jou mag gebeuren, mooie vrouw.

De Yoni Reis vond ik eerst een beetje gek (doe mij maar een reis naar de malediven) maar toen ik er was zag ik fotos van mijn kindjes en kon ik alles 'afstoffen'. Het was een hele fijne plek met pastelkleuren...dat voelde heel bijzonder en liefdevol

Bo

Rite of the Womb

De Rite of the Womb is een sjamanistisch baarmoeder ritueel. Het is één van de Munay-Ki inwijdingen uit Peru. Deze oude traditie komt vanuit de natuurvolken in Peru en gaat sinds enkele jaren de wereld over. De Rite staat los van de andere Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

De vertaling van ‘munay ki’ is ‘Ik hou van jou’ en staat voor het openen van je hartgebied. De Rite of the Womb is de 13de inwijding van de Munay-Ki en staat voor zuivering, versterking en jouw baarmoedergebied. De helende energie van de baarmoeder initiatie die je ontvangt zal de energie in je baarmoeder in balans gaan brengen. De Rite is een helende ceremonie om jouw vrouwelijke kracht te activeren. Het brengt je zachtheid en herstelt jouw natuurlijke balans waardoor je geval van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop gaat stromen.


De 13 in deze inwijding verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw. Verder werken we met hartenergie, onze baarmoeders, bloemblaadjes, intentie, water en vuur. In deze ceremonie speelt water een belangrijke rol, wij mensen bestaan voor 70% uit water en haar kracht is zuiveren maar ook her-inneren.


De Rite kan gegeven worden aan alle vrouwen, jong en oud, met en zonder baarmoeder. Jij mooie vrouw mag deze Rite na het ontvangen en het doen van het na-ritueel gaan delen zodat vrouwen elkaar versterken door het delen van de vrouwelijke energie.

Rite of the Womb

Voor mij persoonlijk was de rite of the womb erg bijzonder. Een hele zachte manier om een stukje verwerking en rust te realiseren. 

Isabeau

Volle Maan Ceremonie

'Remember, when you forgive, you heal. And when you let go, you grow.’


Een volle maan ceremonie is het moment voor de start van een nieuw begin.
De Volle Maan Ceremonie staat in het teken van loslaten, vernieuwing en wedergeboorte.

Een volle maan ceremonie vraagt om vrouwelijk leiderschap,

zachte kracht en verbinding met datgene wat gezien mag worden, zodat we mogen transformeren.

Loslaten is hierin een essentiële stap.

Wij komen samen en nemen bewust de tijd om in rituele stappen los te laten wat op dat moment speelt in jouw leven.

Het teken vissen waarin de maan staat in september zal ons hierbij gidsen.