1-op1 Quantum Jump

 

Quantum Jump 

Wat mag je verwachten?

Quantum Jumping! Ooit van gehoord?

In 2020 heb ik een 5-daagse opleiding gevolgd bij Roy Martina waarin ik zelf tientallen quantum jumps heb ondergaan en ook heb mogen leren hoe ik anderen mee kan nemen op een quantum jump. Roy Martina legt het fenomeen als volgt uit:

Quantum Timeline Jumping is een revolutionaire nieuwe methode dat je “Gedachten creërende realiteit” -proces versterkt en je opent voor een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden Quantum Timeline Jumping maakt gebruik van activaties van de chakra’s, het Rechterbrein en de pijnappelklier d.m.v. diepe metaforische interdimensionale meditaties.


Het principe stelt dat er multiple versies van jou bestaan op verschillende tijdslijnen. En stel je voor dat je dat je kennis kunt maken met de alternatieve versies van jezelf en ontdekt wat ze hebben gedaan om te komen waar ze zijn. Leer hun vaardigheden, hun ervaring, hun wijsheid. Ontdek hoe ze succesvol zijn geworden. Hoe ze hun talenten ontdekten. Hoe ze enorme rijkdom genereerden. Hoe ze zo gezond zijn geworden en waarom ze zo gelukkig zijn. Wanneer jij de beste versie van jezelf hebt gevonden: dat noemen we je Quantumzelf.


Leren van je Quantumzelf

Wat als je de ‘succesvolle jij’s’ zou kunnen ontmoeten en van hen zou kunnen leren hoe je je rijkdom en carrière kunt vergroten, zelfs als je nooit veel geluk hebt gehad in het bedrijfsleven? Wat als je de kans krijgt om met de musical te gaan zitten en van hen te leren hoe je drums kunt spelen als een professional, zelfs als je nog nooit in je leven hebt gedrumd? Wat als je met de ‘atletische jij’ zou kunnen praten en erachter zou kunnen komen hoe ze fit en sexy blijven, zelfs als je zelf nooit erg gezondheidsbewust bent geweest? Wat als je met de meest vrouwelijke versie van jezelf zou kunnen praten, wat zou zij delen met jou?

Tijdens de Quantum Jump dacht ik nog: ik zit er niet echt in, mijn hoofd staat nog aan. Maar de dag erna vielen zoveel puzzelstukjes op zijn plek. Ik zag allemaal dingen die ik ook tijdens de jump had gezien terwijl ik me toen niet bewust ervan was. Een hele duidelijke boodschap kon ik eruit halen. Zo bijzonder om te ervaren...

Maudy

Hoe werkt het precies?

Jij mag kiezen!

Je eerste keuze ligt voor de hand: door de opleiding bij Roy Martina heb ik alle kennis en tools om je mee te nemen op een Quantum Jump van jouw Quantum Business Zelf. Hierbij ga je de meest succesvolle versie van jezelf ontmoeten. Tijdens deze sessie's draait het echt om jouw als businesswoman en hoe jij je eigen potentieel kan overstijgen - omdat er zoveel meer mogelijk is dan jij 'denkt'!


Maar ja...mijn passie ligt in het vrouwelijke. Vrouwelijke creatiekracht. Het leven met je cyclus en het vinden van 'jouw' energie. Jouw vibe. Jouw frequentie. Het ruimte geven aan en creëren van jouw vrouwelijkheid. Daarom heb ik ook een reeks quantum jumps geschreven over dit onderwerp. Jij mag dus zelf kiezen welke versie van jezelf je graag wilt ontmoeten.


Belangrijk om te weten:

Een Quantum Jump voelt vaak spannend, vooral als je het voor de eerste keer doet. Je hoofd heeft dan vaak moeite af te schakelen wat de beleving van de Quantum Jump kan belemmeren. Dat geldt uiteraard niet voor iedereen maar de ervaring leert dat veel vrouwen last hebben zich gelijk 100% over te geven aan het proces. Dat is totaal ok. Belangrijk is alleen dat je je eigen verwachting goed managed. Het is daarom zinvol om opbouwend te werken en met een 'oefen-jump' te beginnen zodat je je echt over kan geven aan het gehele proces en kan gaan vliegen! Houd dus eventueel rekening met meerdere jumps zodat je de volledige potentie ervan ervaren. 

€ 95,-

Deze jump wil ik samen maken

We nemen samen 1 uur de tijd om van jouw (eerste) quantum jump een echte beleving te maken. We werken 1-op-1 zodat ik alles precies op jou af kan stemmen voor het meest impactvolle effect. De quantum jump is een zachte vorm van hypnose waarin jij je over mag geven aan mijn begeleiding en jouw verbeeldingsvermogen. 


Praktische info:

Zodra jij via onderstaande knop af hebt gerekend kom jij automatisch in mijn agenda en kan jij jouw afspraak zelf inboeken op een moment die het beste past voor jou. Afspraken vinden plaats in Breda op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag overdag. Regelmatig zijn er ook opties op dinsdagavond of donderdagavond.