Female Foundation FestivalMooie vrouw, zullen we samen 3 dagen verdwalen in jouw vrouwelijkheid?

Zie je haar?

Zij is er nog. Die vrouw in jou. 

Zij danst ergens mijlenver van hier. 

En wij gaan haar terughalen. Uitnodigen. Omarmen.

3 dagen en 3 nachten lang. 

Dit is voor jou wanneer je kinderen, je werk, zorg voor anderen, het leven...altijd bovenaan het lijstje staan.

Nu is het tijd.

Jouw tijd. 


23, 24, 25 & 26 mei 2022

Finca Vrij / Scharendijke

Wat als je haar gaat ontmoeten...?!

Mooie vrouw, het is tijd!

Moeder zijn. Succesvol zijn in je werk. Uitblinken in wat je doet én zorgen voor iedereen om je heen. Opeens, volledig onopgemerkt is dit je leven geworden...

Kan je je nog herinneren aan de tijd dat je zorgeloos, energiek en sexy door het leven danste  ergens in een andere wereld ver hier vandaan. Zie je haar?! Kan je momenten terughalen van haar manier van doen en denken? Zorgeloos, vrij, spontaan...Of zit het nog heel anders en heb jij deze versie van jezelf nog nooit ontmoet? 


Vrouwelijke energie is adembenemend. Krachtig. Vol. Compleet. En het is een van de energiebronnen die we nauwelijks kennen. Nog nauwelijks hebben ontdekt binnen onszelf. 

Mooie vrouw, wat als jij deze vrouw (weer) eens zou mogen ontmoeten? Wat als wij samen bewust op zoek gaan naar haar. Ruimte maken voor haar. Stel dat jij (heel even maar) uitsluitend aan jezelf mocht denken. Uitsluitend voor jezelf mocht zorgen. Uitsluitend voelen wat vrij, vrouwelijk en een klein beetje avontuurlijk aanvoelt...als jij voelt wat ik voel dan heb ik iets heel bijzonders voor jou!


Tijdens het Female Foundation Festival ga jij induiken, intunen, opladen! 3 dagen lang stap jij terug in jouw hoofdrol VROUW. Heel bewust. Jij gaat aandacht besteden aan jezelf, selfcare en vrouwelijkheid bewust en begeleid uitoefenen, jij gaat dansen, jij gaat zingen, jij gaat rusten, jij gaat ontspannen, jij gaat slapen...jij gaat tijd doorbrengen met jezelf én met 10 andere VROUWEN. Samen dompelen we onszelf onder in een paradijs van vrouwelijkheid en mag jij 'thuis' heel even laten voor wat het is.

We gaan op reis en het reisschema
ziet eruit als volgt:

Kennismaken - met de groep en jezelf

We beginnen op maandagavond - nadat je thuis alles af hebt gerond pak jij je spullen en rij je richting Zeeland. Daar verwelkomen we jou midden in de prachtige natuur - een heel retreat centrum is van ons de komende 3 dagen en nachten. Vanavond kom je gewoon aan en land je op deze mooie plek. Ontmoet de andere vrouwen en maak alvast een begin om je hoofdrol 'vrouw' te omarmen door je telefoon voor de komende dagen in te leveren...


 • Aankomst vanaf 20:30uur
 • Gezamenlijke kick-off 
 • Eerste Magnesium Boost voor een fijne nachtrust

Dag 1 (Ochtend)

Stilte...

De ochtend van dag 1 starten we in Stilte. Je wordt gewekt door het warme geluid van een trommel en wij verzamelen in de grote zaal. Alles is stil. Alles beweegt rustig. We hebben tijd.  

Tot aan de lunch genieten we van deze staat van zijn...je mag schrijven, je mag wandelen, je mag slapen, je mag tijd nemen voor selfcare dus pak je maskers en crèmepjes in...pak deze paar uurtjes bewust voor jezelf. In stilte. Ook hier staat uiteraard weer een Magnesium Verwennerij klaar voor jou om gebruik van te maken. 


 • Opstaan in Stilte
 • Tijd om bewust jouw behoefte te voeden
 • Start de dag met Magnesium 
Stilte Retreat - Lena Rentschler

Dag 1 (Middag)

Let's Female Quantum Jump!


Na de waanzinnige lunch verzorgd door Petra van Puur Zeeland (dit is pas verwennerij!) beginnen we met de voorbereiding voor onze reis naar een andere wereld: Quantum Jumping!

Quantum Jumping is een hele zachte, liefdevolle manier van hypnose. In het quantumveld gaan we ervan uit dat precies op dit moment een andere versie van jou jouw droomleven leeft. Parallel tot jouw leven hier op deze plek. Gek hé? I know, ik kon het ook pas geloven toen ik haar ontmoete...een waanzinnige gave versie van mijzelf! Als start in onze dagen samen gun ik jou een soortgelijke ontmoeting: een ontmoeting met een vrouw die compleet anders is als jij nu op dit moment. Die andere keuzes heeft gemaakt. Een ander leven leidt. Maar toch is zij jou en dat ga jij voelen in elke vezel van jij lichaam.

Vrouwelijke energie kan stromen wanneer jij geloofd in jouw eigen magie! Met deze Quantum Jump begeleid ik jou heel even naar een ander Universum. Naar een andere versie van jezelf. Niet omdat het slecht is waar je nu bent maar omdat je bent gekomen om iets anders te voelen en te beleven. En wie kan jou dat nou beter later ervaren dan jijzelf? Alleen dan op een andere tijdslijn...


Quantum Gids: Lena Rentschler

Dag 1 (Avond)

Actie – dance like nobody is watching it

Oooooh yes my dear, we are going to move! Ouderwetse disco, oldschool, vrij en ongedwongen met de voetjes van de vloer en met de spirits sky-high: dance like EVERYBODY is watching! Nadat we de middag weinig hebben bewogen en vooral in andere sferen onderweg zijn geweest is het nu tijd voor het tegenovergestelde: laten we ons lichaam weer eens voelen! Jouw lijf. Jouw vrouwelijkheid. Feminiene energie stroomt zodra wij bewegen. Dans. Uitgelaten. Vrij. Ongedwongen. 


We gaan voelen, beleven, ervaren wat ons lichaam doet wanneer we expres dit vrouwelijke stukje in onszelf opzoeken. Dansen door de vier fases heen... pak je dancing shoes maar in want wij gaan een feestje bouwen!  En laten we ook gelijk eerlijk wezen: om 21uur liggen we uiteraard met zn allen op bed want ja....meer kunnen we waarschijnlijk niet aan. Maar tot die tijd gaan we volop genieten!!

3-dagen Magnesium Boost voor jouw body, mind and soul!

Dag 2 (Ochtend)

Stilte - again...

Opnieuw krijg jij een paar uur volledig voor jezelf. Het ontbijt staat klaar, jij mag aanschuiven en genieten mooie vrouw. 


 • Opstaan in Stilte
 • Tijd om bewust jouw behoefte te voeden
 • Start de dag met Magnesium 


Kan je je al voorstellen hoe dit voelt? Neem je een boek mee? Een magazine? Je Journal?

4 Fasen Festival

Dag 2(Middag)

Creatie – the rite of the womb

Onze intuitie, creatiekracht, vrouwelijkheid...het ligt allemaal opgeborgen in je baarmoeder. Vandaag gaan we bewust connectie maken met deze plek.  De voornaamste taak van je baarmoeder is het dragen van jouw kindje(s) maar laten we onszelf herinneren dat we haar waarderen voor zoveel meer dan dat. Dat we haar waarde kennen. Laat je verrassen en ervaar wat er gebeurt zodra dit waakvlammetje ontvlamt...


Onze Gids: Agnetha Schaar, WombKeeper

Lena Rentschler Cycluscoach

Dag 2 (Avond)

Connect– let's connect in sisterhood

De connectie met andere vrouwen...het is de grootste energiebron wanneer je elkaar begrijpt. Connectie maakt. Laten we samen bij het vuur zitten. Laten we verhalen vertellen. Laten we luisteren naar elkaar. Laten we lachen. Laten we huilen. Laten we elkaar omarmen en dragen....het is tijd om te gaan voelen, mooie vrouw. Voelen wat wij elkaar te brengen hebben want ja...deze groep is niet zomaar bij elkaar gekomen. 


 • Marshmellows
 • Chocolade
 • En alles andere wat een glimlach op ons gezicht tovert :)

Heeeeel eventjes niet aan thuis denken. Heeeel even weer helemaal jezelf zijn.

Dag 3(Ochtend)

Let's do it one more time...

Nog een keer in totale rust de dag beginnen?? Je eigen tempo. Je eigen keuzes. Let's do it! 

Maar deze keer iets minder lang dan de eerste twee ochtenden. Hoezo?

Somebody special is coming for us...

Dag 3(Middag)

Let's keep in touch...

Hoe snel vergeet je wat je hebt gezien, gehoord, gevoeld? De dingen die je perse wilde onthouden, die belangrijk waren voor je op dit speciale moment. De (stille) afspraken die met jezelf hebt gemaakt, de versie van jezelf die je (opnieuw) hebt ontmoet...terug in het dagelijkse ritme gaat het (te) snel verloren. Herken je dat?

Dat is de reden dat ik je niet laat gaan voor jij jouw eigen reminder hebt gemaakt. Een herinnering. Een kijkje in de toekomst. Een Visie. Op de laatste dagen nemen we alle tijd om jouw beleving van deze dagen vast te houden tijdens een professionele Visionboard workshop. Capture those moments. Remember, mooie vrouw, remember.


Visionboard Majestro: Laura van den Berg

Mooie vrouw, ga mee op reis!

Gun jezelf deze momenten, deze herinneringen en ga 'compleet' terug naar huis. Compleet voor jezelf. Compleet voor je partner. Compleet voor je gezin.  

€ 895,-

Female Foundation Festival

Ga jij met mij mee op ontdekkingsreis?

Data: 23, 24, 25 & 26 mei 2022

Locatie: Finca Vrij in Zeeland / Scharendijke

Aantal deelnemers: 12