header-jouw-cyclus-toolbox-lena-rentschler

Dé starterskit voor
iedere vrouw om haar
cyclus beter te benutten!

Ben je op zoek naar een beter begrip van je vrouwelijke cyclus? Wil je
inzicht krijgen in elke fase, patronen ontdekken en je energie optimaal
benutten? Dan is de Cyclus Toolbox precies wat je nodig hebt!

500+

Vrouwen geholpen

200+

Cyclus Toolboxen verkocht

jaren actief

Klinkt dit bekend?

Herken je de constante tijdsdruk, behoefte aan structuur en controle, en het verlangen naar verbeterde productiviteit? De Cyclus Toolbox biedt praktische oplossingen en inspiratie om deze uitdagingen aan te pakken en jouw werk- en levensstijl te optimaliseren. Dan zijn 1 of meer van de volgende punten niet onbekend voor jou:

 • Heb je vaak het gevoel dat je tegen de klok vecht? Dat je te weinig tijd hebt om alles gedaan te krijgen?
 • Heb je moeite om je werk georganiseerd te houden? Mis je een gestructureerde aanpak om je taken en projecten te beheren?
 • Vind je het lastig om de belangrijkste taken te identificeren en prioriteiten te stellen?
 • Raak je regelmatig het gevoel van controle kwijt in je werk en leven?
 • Wil je je productiviteit verhogen en betere resultaten behalen?
 • Voel je je soms gedemotiveerd en mis je inspiratie om je doelen na te streven?

Als jij je herkent in deze punten, wees dan ook gerust. Je bent zeker niet de enige!

Deze vrouwen gingen je voor met de Cyclus Toolbox:

null

null

null

null

Welkom, prachtige vrouw!

Ik begrijp dat jij pijn ervaart als het gaat om je cyclus. Ik ken dat gevoel maar al te goed. Misschien herken je het wel: je wilt je cyclus begrijpen, maar je voelt dat je vastzit. Je hebt misschien vragen zoals: waarom menstrueer ik niet, ondanks dat de app aangeeft dat ik dat wel zou moeten doen? Hoe kan ik mijn vier fasen goed in kaart brengen? En waarom voel ik me niet energiek na mijn eisprong, zoals de app suggereert? Deze vragen blijven onbeantwoord en je raakt gefrustreerd. Maar weet je, ik ben zelf door dezelfde onzekerheden gegaan. Ik begrijp precies waar jij nu bent. Gelukkig heb ik iets ontdekt dat echt heeft geholpen.

Even tussendoor, wie ben ik?

De Cyclus Expert van Nederland

Ik ben Lena, een 40-jarige vrouw die haar hele leven heeft gewijd aan het begrijpen van de cyclus. Mijn passie is om andere vrouwen te helpen hun cyclus te ontdekken en ermee te werken, om hun volledige potentieel te benutten. Ik begrijp de frustraties en uitdagingen die je tegenkomt bij het begrijpen van je cyclus, omdat ik zelf dezelfde weg heb bewandeld.

Met de Cyclus Toolbox bied ik je een uitgebreid systeem dat alle essentiële tools en kennis bevat die je nodig hebt om je cyclus te begrijpen en in harmonie te leven.

Je kunt me kennen van..


null

null

null

lena-jouw-cyclus-toolbox-lena-rentschler

Neem de controle over je cyclus en je leven

Met de Cyclus Toolbox heb ik eindelijk de volledige waarheid over mijn cyclus kunnen ontdekken en heb ik geleerd hoe ik er effectief mee kan werken. En het mooie is, jij kunt dat ook. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan en jouw cyclus beter begrijpen.

Leer je energieniveau niet alleen kennen, maar voorspel het ook. Neem de controle over je cyclus, anticipeer op wat er komen gaat en laat je niet langer verrassen door wisselende stemmingen, opvlammende emoties, een kort lontje en een gebrek aan energie.

Ja! Ik wil de cyclus toolbox

De Cyclus Toolbox is jouw sleutel...

De Cyclus Toolbox is jouw sleutel tot het begrijpen van je cyclus op een dieper niveau. Het stelt je in staat om inzichten te krijgen in elke fase van je cyclus, patronen te herkennen van maand tot maand, verbanden te leggen tussen de vier fasen, en de verbintenis tussen jouw unieke cyclus en de maancyclus te ontdekken. Je leert concrete aanpassingen te maken in je persoonlijke agendaplanning, zodat je altijd je volledige potentieel en vermogen kunt benutten. De Cyclus Toolbox ontvang je thuis en daarmee ontvang je dus al mijn ervaring, tips en trucs om jouw unieke cyclus perfect in kaart te krijgen. De Cyclus Toolbox bevat:


 • 90 individuele cycluskaarten zodat jij jouw cyclus gedurende drie maanden bij kan houden
 • 1 druppelkaart zodat jij jouw menstruatie kan uitlijnen met de stand van de maan
 • 4 kaarten per maanfase met uitleg, rituelen en ceremonies per maanfase
 • 4 kaarten met oefeningen per cyclusfase
Ja! Ik wil aan de slag met de cyclus toolbox

Ontdek jouw Vrouwelijke Cyclus en
Leef in Harmonie door De Cyclus Toolbox

Ben je op zoek naar een beter begrip van je vrouwelijke cyclus?
Wil je inzicht krijgen in elke fase, patronen ontdekken en je energie optimaal benutten? 
Dan is de Cyclus Toolbox precies wat je nodig hebt!

€ 1463,90-
€ 197,-

De Cyclus Toolbox

Wat krijg je allemaal:

 • Cyclus Toolbox (t.w.v. € 497,-)
 • Online traject met dagelijkse begeleiding & motivatie (gedurende 3 maanden) 
  (t.w.v. € 297,-)
 • Maan rituelen (t.w.v. € 47,-)
 • Community met like-minded vrouwen (Life-Time) (t.w.v. € 197,-)

Exclusieve Bonussen

 • Boek "De nieuwe Vrouw" (t.w.v. € 19,95)
 • Online Cyclus Cursus (t.w.v. € 97,-)
 • Permsal Magnesium zak (t.w.v. € 14,95)
 • Yoni Reis Meditatie (t.w.v. € 197,-)

Totale waarde: €1463,90

NU in plaas van €247 voor maar: € 197. Betaling in termijnen is mogelijk!


Ga vandaag nog aan de slag met de Cyclus Toolbox en ontdek de kracht van je vrouwelijke cyclus. Klik op de knop hieronder om te bestellen en begin je reis naar een leven in harmonie met je cyclus!

Deze dames zijn aan de slag gegaan met de Cyclus Toolbox..

Gecreëerd uit een sterke behoefte en diep verlangen om mijn eigen cyclus te begrijpen, heb ik de Cyclus Toolbox eerst zelf gebruikt en aansluitend tientallen vrouwen 1-op-1 begeleid op hun weg. Ik heb ze leren werken met dit tool en de resultaten spreken voor zich:

null

null

null

null

Voor wie is de Cyclus Toolbox?

De Cyclus Toolbox is gericht op vrouwen die hun vrouwelijke cyclus beter willen begrijpen en ermee in harmonie willen leven.

 • Vrouwen die hun menstruatiecyclus beter willen begrijpen: Als je regelmatig menstrueert maar niet echt begrijpt wat er tijdens elke fase van je cyclus gebeurt, kan de Cyclus Toolbox je helpen om inzicht te krijgen in de veranderingen die zich voordoen in je lichaam en geest.
 • Vrouwen die willen leren hoe ze hun energie kunnen optimaliseren: Je cyclus heeft invloed op je energieniveaus en stemming gedurende de maand. Met de Cyclus Toolbox kun je leren hoe je deze fluctuaties kunt voorspellen en je activiteiten kunt plannen op basis van je energieniveaus, zodat je je potentieel kunt maximaliseren.
 • Vrouwen die zich willen verbinden met hun vrouwelijke kracht: De vrouwelijke cyclus is een krachtig natuurlijk proces en het begrijpen ervan kan je helpen je te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid. Met de Cyclus Toolbox kun je leren hoe je deze verbinding kunt versterken en een dieper gevoel van zelfbewustzijn en empowerment kunt bereiken.
 • Vrouwen die op zoek zijn naar ondersteuning en gemeenschap: De online community die bij de Cyclus Toolbox hoort, biedt een platform waar je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en in contact kunt komen met andere vrouwen die dezelfde reis maken. Als je op zoek bent naar een ondersteunende en inspirerende gemeenschap, dan is dit zeker iets voor jou.

Het belangrijkste is dat de Cyclus Toolbox geschikt is voor vrouwen die de behoefte voelen om hun cyclus beter te begrijpen, hun leven in harmonie willen brengen met hun natuurlijke ritmes en streven naar een evenwichtiger en vervullend leven.